Εάν προσβλέπετε σε μία δυναμική καριέρα στον εκθεσιακό τομέα και επιθυμείτε να γίνετε μέλος ενός φιλοπροόδου, αξιοκρατικού και σταθερά ανοδικού οργανισμού, η RΟΤΑ σας προσφέρει την ευκαιρία να υλοποιήσετε τα επαγγελματικά σας όνειρα.

Λόγω της ανθρωποκεντρικής της φιλοσοφίας, η ROTA γνωρίζει πως η διασφάλιση της επιτυχίας και της προόδου της εδράζεται στον ανθρώπινο παράγοντα. Το ευρύ φάσμα των εργασιών της εταιρείας δίνει την ευκαιρία στους εργαζομένους της να μπορέσουν να εργαστούν σε θέσεις διαφορετικών προκλήσεων, αποκτώντας ένα εύρος γνώσεων και εμπειριών που θα τους προετοιμάσει για την ανέλιξή τους μέσα στη ROTA.

Εάν θέλετε να διερευνήσετε την πιθανότητα απασχόλησής σας στο μεγαλύτερο εκθεσιακό φορέα της Ελλάδας, στείλτε μας το βιογραφικό σας σημείωμα στη διεύθυνση:

ROTA ΑΕ
Λεωφ. Ανθούσας 4,
15351, Παλλήνη Αττικής
Υπόψη: Κου Πανώργια Γ.

ή μέσω e- mail: gpanorgias@rota.gr, σημειώνοντας στο θέμα την ένδειξη CV

Η επιλογή των υποψηφίων που θα κληθούν σε συνέντευξη γνωριμίας εξαρτάται από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, που ανακοινώνονται από τον τύπο και τα εξειδικευμένα website.

H ROTA σας προσκαλεί να τη γνωρίσετε. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα φυτώριο αξιόλογων νέων ανθρώπων, που θα αποτελέσουν τα αυριανά μας στελέχη.